zaterdag 9 juni 2007

Hoi

Hallo allemaal,

Hier weer even een teken van leven, niet veel te vertellen dit keer behalve dan dat we de hele week hard aan het werk zijn geweest met dozen sjouwen en uitpakken op de afdelingen in het ziekenhuis, schoonmaken en opruimen, gewoon een verhuizing, maar dan een hele uitgebreide!!
Het regenseizoen is begonnen en we hebben al flink wat buien gehad, maar daartussendoor kan het heerlijk weer zijn, opgeklaarde lucht en soms zelfs even fris. Er staat een flinke bries hier, heerlijk. Vanavond lekker buiten gezeten en een boek gelezen, ontspanning zoeken en uitrusten dit weekend om er volgende week weer tegenaan te kunnen, want er moet nog heel wat werk verzet worden willen we 24 juni weer open kunnen als ziekenhuis.

Het kruis op de foto is van de boeg van de Anastasis en is doorgegeven in de rij van bemanning vorige week , voor de fakkel aan. Het kruis komt nu op de boeg van de AFM als teken dat we ons oog en hart richten op Jezus, Hij gaat ons voor en door Zijn liefde voor ons kunnen we dit werk met elkaar doen.






Zoekplaatje, ook ik sta hier ergens tussenin, heb een blauw shirt aan.
Groetjes allemaal en een goed weekend.
Mirjam

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wat mooi om het kruis van Jezus zo door te mogen geven heel bijzonder.
liefs en sterkte met de rest van de verhuizing en geniet lekker van je vrij weekend.Marian

Anoniem zei

Hallo Mirjam,
Fijn dat je een rustig weekend hebt,maar het zit er bijna weer op.
Wij vierden vandaag avondmal en hadden ds.Jos Douma uit Haarlem opzicht.Van mij mag hij komen.
Puur genade verkondiging.zometeen lekker vroeg op bed,het is wat koeler gelukkig.
Liefs \Metty