zaterdag 2 juni 2007

Verhuisbericht

Vandaag verhuisd naar de Africa Mercy cabin 4337.
Afscheid genomen van m'n hutje aan boord van de Grand old lady, zoals ze de Anastasis hier noemen. Het verhuizen ging lekker vlot, want iedereen hielp elkaar even. Nikki een verpleegkundige die hier mijn hutgenoot wordt had een koelkast op de kop getikt, dus die hebben we hier nu staan. Hij doet het, maar stinkt enorm, dus maar even schoonmaken. Wel een hele luxe, want nu hoeven we niet meer alle trappen op en af naar de gemeenschappelijke koelkast en dan maar hopen dat alles er nog in staat.
Het is een totaal andere hut, alles is nieuw, ook de matrassen en de kussens, dus dat is luxe en de douche doet het prima. Geen kakkerlakken hier, die kwam je daar nog al eens tegen, die hebben daar een prima leven. Maar ik zag ze liever toch niet over m'n bed lopen!!!!!!!
Vanmiddag nog even meegeweest naar een strand, wat heerlijk was, de wind is nu wat koeler en even van het schip af, even geen motoren horen, want die zijn nog wel luid. Daar wordt nog aangewerkt.
Ik zit nu in m'n hut, we hebben hier een aansluiting, dus dat is ook erg luxe, hoef je niet meer met je laptop van het ene naar het andere eind van het schip te lopen.
Ik hoor de motoren hier, dat slaapt vast wel lekker met dat geronk, het is net of we varen. Mijn uitzicht vanauit de hut is nu de andere kant op, ik kijk nu niet meer uit op het dok, maar zie de oude Vlieland liggen, nu wat dichterbij dus.
Het is wel weer wennen hoor, het is hier wel koeler, want de airco werkt hier goed, op de Anastasis draait de airco al 2 weken op halve kracht, Dus pluspunten voor de Africa Mercy.
Voorlopig maar even niet meer verhuizen, wat een gedoe. Eerst thuis alles ingepakt en op zolder gezet, toen hier uitgepakt en weer ingepakt en weer uitgepakt. Ik heb wat leuke dingen aan de muur gehangen, is hiet niet meer zo kaal hier.
Begin juli vertrekt de Anastasis, dus nog maar even buurten bij het zwembad en 's avonds lekker nog even buiten zitten in de luie stoelen. Die komen hier vast ook naartoe binnenkort.
Er is al heel wat verhuisd, dus we schieten op. Morgenavond eten we voor de laatste keer met z'n allen aan boord van de Anastasis en dan gaan alle borden en potten en pannen en noem maar op over hierheen. We nemen dan allemaal even wat mee, dan is het zo gepiept.

Ik vond nog een paar mooie foto's van de aankomst van de Africa Mercy, dus die zet iker even bij. Groetjes, Mirjam




3 opmerkingen:

Anoniem zei

lieve Mirjam
dus wel lekker luxe allemaal, maar ja het is weer wennen! Gelukkig is dat voor iedereen hetzelfde dus kan je me kaar troosten[haha] maar goed al met al een heel geregel, het is fijn als je straks je gewone werk weer kan doen waar je eigenlijk voor naar Afrika bent gekomen!
veel succes met het afscheid nemen!
liefs Marian

Anoniem zei

HOI mirjam,

We wensen je een heel fijne tijd toe op je nieuwe schip!

Groetjes,

Klaas en Wiesje

Anoniem zei

hoi mirjam
wat een mooie fotos weer
heel veel succes met het verder
verhuisen en sterkte
met het afscheid nemen van de old lady
gr diana